arga sara.

Jag är så arg o sur o ledsen o besviken!!!
Jag HATAR HATAR HATAR gossip girl!!! Men jag älskar ju det egentligen... Varför slutade det så för?? :(

oops!

Jag grejade lite inne på min blogg och jag tog bort några bilder från mitt arkiv och jag trodde väl att ingenting skulle hända om jag tog bort några, men när jag tog bort dom så syns de inte på min blogg :( Så tyvärr så kan ni inte se vissa bilder som jag har lagt upp. Sorry :/

mina vampyr-killar...

Här kommer mina älsklings killar. Vad har de gemensamt? Jo, alla är vampyrer.
 Så jag gissar att jag gillar vampyrer, eller?? hahah <3



min klänning.

Jag vet att jag har tjatat lite nu med vilken klänning jag ska ha till balen/avslutningen men nu har jag bestämt mig. Jag skulle egentligen kolla på den klännigen som jag har på bild lite längre ner men jag prövade den idag och den var jätte konstig :S men jag och mamma gick in på only och där hittade vi en jätte söt klänning så jag prövade den o den satt perfekt. Så jag köpte den så nu behöver jag i allafall inte oroa mig över det! :)


havrekakor.

Sitter just nu på köksgolvet och väntar på att mina havrekakor ska bli färdiga. Jag har varit så duktig idag och bakat havrekakor, visst de blev inte riktigt som man hade tänkt sig men men de är säkert rätt goda ändå. Det luktar gott i allafall... NU ÄR DE FÄRDIGA!!!! :D

leeeeeeeeeedig...

hejhej, nu är man äntligen ledig resten av denna veckan. Så himla skönt. Idag hade jag prov i satsdelar (Jag fattar inte riktigt meningen med der, men jaja.) Nu sitter jag vid spotify och lyssnar på lite musik :)
Det har regnat typ hela dagen idag så när jag cyklade till skolan idag så hade jag på mig en sån stor regn kappa som man har fått på skara sommarland som är väldigt väldigt gul. Jag såg ut som en levande sopsäck  när jsg kom cyklandes men den, hahahahah XD



Dessa låtar är mina favoriter just nu
:
Train - Hey, soul sister
Santigold - You'll find a way
Death cab for cutie - I will follow you into the dark
Kesha - Take it off
Jay-Z & Mr Hudson - Young forever



Eftersom den klännigen jag hade beställt från nelly inte var riktigt som jag hade tänkt mig så har jag hittat en klänning på Bikbok som jag gärna vill ha men jag har inte prövat den än. Jag behöver ju en klänning till avslutningen/balen och jag tycker denna är väldigt fin. Vad tycker ni??




lördag.

Idag så har man slappat lite på morgonen och förmiddagen. Sen så kom Emilia och hämtade mig vid halv tre och så åkte vi in till entre. Vi shoppade lite, jag köpte en tröja på cubus och en jeans-jacka på gina.. Väldigt fint. Sen så åt vi middag där, kycklingfile och pommes..mums! Sen halv 7 så gick vi på bio och kollade på the last song.. Det var väldigt jobbigt folk på bion.. Alla runt omkring prasslade under HELA filmen!!! Störigt, eller vadå?. Filmen var i allafall mysig. Sen så åkte vi hem och nu sitter mamma och jag och myser... Ska nog kolla på angel sen innan jag ska sova.

inget.

Inget roligt har hänt de senaste två dagarna. Har varit sjuk så jag har bara suttit hemma och har gjort typ ingenting! Vad ska jag liksom göra?, det finns ingenting jag kan göra åt det. Jag ska nu försöka plugga fysik (undra hur det kommer gå). Jag har ingen lust till någonting just nu och det blir bara jobbigare och sitta och plugga när det är helt meningslöst för ingenting går ju ändå inte in huvudet. Så är det verkligen nödvändigt då och sitta och läsa flera sidor när inte ett endaste går in i min lilla hjärna?? Eller så är det jag som har för liten hjärna!!

.

"Your face brings me death every day, and every day I can't wait to die."

RSS 2.0