tisdag.

Ja, nu är man hemma i malmö igen då. Har pluggat och passat lilla Lova. Jag har också hittat världens finaste klänning på ginatricot som jag hade tänkt att ha på skolavslutning m.m.
Hände inget speciellt i skolan igår. Hade tråkiga lektioner som alltid nästan.
Idag så har man sprungit slingan på tid på gympan. Det gick väl inte så jätte bra. Jag var bättre förra gången.
Men nästa gång ska jag förbättra mig. Jag lovar.!  Sen så har man haft no. Vi hade vikarie och fick göra lite uppgifter inför provet som vi har på fredag. Och sen så hade man so där jag hade samhälle prov. Det gick inte så jättre bra. Men jag tror nog att jag kommer få G. Jag fattade inte riktigt VG och MVG uppgifterna. Jaja nu är det över iallafall. Sen så hade man
matte och där hände inget roligt (som vanligt).
Nu är man hemma och gör inte så mycket. Sitter lite vid datan och lite sånt.
Ha det gött!

hej.

Idag så har jag studiedag och det är väldigt skönt. Jag har bara varit hemma och städat, suttit vid datan, lyssnat på musik och solat. Väldigt härligt! Ska packa lite senare för imorgon åker man till mormor & morfar i skultorp. 
Men jag har tre prov nästa vecka så jag måste plugga också dessa dagarna. Och jag vill gärna ha bra betyg på dem för att dem är de sista proven för denna terminen. Ja, snart så slutar man 8:an. Men tänk, sern i 9:an så har man ändå så mycket att göra, nationella prov, gymnasiumval och alla vanliga prov. Åh Herre gud. Hoppas jag överlever!
Okej, nu ska inte jag hålla på tjata om mig hela tiden. Det finns andra som har det värre!
He en bra dag.


S.arvidsson.

monday.

en helt vanlig skoldag idag. Följde med Ida hem efter skolan. Vi gjorde inte så jätte mycket, vi kollade på gamla foton och satt lite vid datan. Jag har börjat kolla på de första Beverly Hills avsnitten. Innan har jag inte tyckt att de är så bra, men nu så har jag fastnat vid dem. Ska sova nu men jag tänkte bara skriva lite här först. Jag börjar med gympa i morgon. Jag kommer att vara riktigt trött asså. Vi ska ha kondition på gympan. *suck* Slutar två imorgon så jag har nog tänkt att jag får städa på mitt rum lite. (Det ser ut som ett bombnedslag) Jag får la plugga lite också, jag har tre prov nästa vecka och så åker man ju till skultorp på torsdag. Det kommer att bli lite stressigt. Men det är ju skönt att det är de sista proven jag har denna terminen. Det tror jag i allafall :$ Sov gott iallafall!

godnatt
// sara


torsdag.

Torsdag idag, har mått dåligt hela dagen så jag gick hem. Kände mig febrig. Jag frös så himla mycket asså.
Fick MVG på spansk-provet. JIPPI. Fast jag kommer nog inte att få MVG i betyget :(
Ska till Emilia på lördag och fira hennes födelsedag. Vi ska också kolla på Eurovision song contest.
Heja Sverige, Heja Norge :D
Jag går bara två dagar i skolan nästa vecka. Det ska bli väldigt skönt.


Don't you know love is stronger than Jesus?
Don't you know love can kill anyone?
Bring it on; wars and diseases
You know that love can do you like a shotgun


Sara


Tuesday.

Nu skriver jag igen :)
Skolan idag, hände det inget speciellt. Började med gympa och vi hade rugby. Sen så hade jag No. Kollade bara på film om matspjälkning och fick en stencil, tråkigt! Sen så hade vi So och där antecknande vi bar och sen så var det lunchrast. Vi spelade spel. Och sen så hade vi matte! Och sen så cyklade man hem satte sig lite vid datan och skriver i bloggen :D
Måste plugga lite sen asså. Jag har spansk och matteläxa och sen så har jag SO-Prov nästa tisdag. Ärligt hur kommer det gå för mig?! Inte bra, det vet jag redan nu. Sen så ska mamma och jag till Jägersro och handla present till Emilia. Vet inte riktigt vad jag ska köpa. Det är svårt att komma på. Är det någon som har någon ide? Jag får se vad jag hittar.

I'm in love with a Fairytale
Even though it hurts
Cause I don't care if I lose my mind,
I'm already cursed

Every day we started fighting
Every night we fell in love
No one else could make me sadder
But no one else could lift me high above

I don't know what I was doing
When suddenly we fell apart
Now a days I can not find her
But when I do well get a brand new start
 

Älskar denna låtan asså. Det är Norges bidrag i Eurovision Song contest.


See you later

saraarvidsson

Måndag!

Hade konfirmation i lördags. Det var roligt men jag var lite nervös. Fast jag tog det lungt när jag pratade i mikrofonen och jag började inte stamma eller något, så där hade jag tur. Efter det så var det fest. Mycket folk och MASSOR av presenter. Jag fick t.ex. smycken, marimekko? saker, blommor och pengar :) Roligt att Camilla och nästan alla skultorps-bor kunde komma. Längesen jag träffade Camilla, så det var väldigt kul att träffa henne igen. <3

Skolan idag, Jippi. NOT!!!
Vanlig skoldag. Fick läxor och sånt skit! Träffa kompisarna m.m.
Nu är det exakt en månad kvar av skolan, WIHU!!! :D
Längtar så himla mycket till sommarlovet, Ingen skola, Skultorp, Liseberg, Camilla, Girlsen här i oxie, Lova & allt sol och bad. Så j*vla härligt asså .

Har skaffat blogg nu som ni ser, Första inlägget här. Ska skriva snart igen jag lovar!

See you later

saraarvidsson.

RSS 2.0